Doprava

Provádíme vnitrostátní přepravu nákladními vozidly tahač Daff se sklápěcím návěsem  Trailis D 653, tonáž 28t (ocelová vana + plachta), vhodný k přepravě sypkých mat. (drtě, písky, žulové výrobky), Avia sklápěcí, tonáž do 4t (kontejner) a Iveco (plachta)  tonáž do 3,5 pro přepravu paletového zboží. K dispozici je také dodávka pro dopravu osob, popř. drobných nákladů.

Spedice

Potřebujete dopravit zboží i jiné kategorie? Naše firma se zabývá spediční službou. Na základě Vaší objednávky Vám zajistíme dopravu jak vnitrostátní tak i v rámci EU vozidly jiných firem v oboru dopravy se kterými spolupracujeme. Spolupracujeme s osvědčenými dopravci a máme v tomto oboru bohaté zkušenosti.

červený, plavený, do betonu *
Písek čer.
Dláždění a tvorba schodiště
Dláždění
Locust L853
Locust
Uložení bazénu, zadláždění, úprava terénu.
Bazén
Zahradní jezírko přírodní
Jezírko
Písek sklokřemičitý FR 0-9
Písek skl.
Kámen - dekorativní žula *
Kameny
Vyhloubení a zpevnění šachty
Šachta

Vysoká kvalita

Písek čer.
Dláždění
Locust
Bazén
Jezírko
Písek skl.
Kameny
Šachta

Pravidelný zákazník

Chystáte se stát pravidelným zákazníkem naší firmy, doporučujeme Vám vytvořit si u nás vlastní účet. Zjednodušíte a zrychlíte si práci při objednávkách, tyto objednávky  budete mít přehledně uspořádány v sekci správa objednávek, kde uvidíte v jaké fázi se Vaše objednávka nachází. Samozřejmě obdržíte i potvrzovací e-mail.

Služby pro Vás

V sekci služby nabízíme veškerý materiál, dopravu, zemní a výkopové práce jak pracovními stroji tak ručně. Po zadání základních kontaktních údajů přejdete k výběru všech námi poskytovaných služeb v dané kategorii. Během tohoto výběru máte k dispozici fotografické podklady dané služby a objednávku lze kdykoli v průběhu libovolně měnit, nebo  i zrušit.

Objednávky

Objednávky přeprav je nutné provádět s dostatečným časovým předstihem , abychom byli schopni včas zajistit  Vámi požadované vozidlo. Spediční služby je možno objednat na tf.+420 777 665 102.

© 2013 Vladímír CEPL - stavební práce, výkopové práce, prodej materiálu, dlažby, autodoprava -- Autor stránek: Pavlas Filip